Zo anders en toch zo gewoon


Kris De GrootWat zeggen anderen?

“Autisme werd bij mij vastgesteld op mijn 43ste en ik had een ervaren iemand nodig die me kon helpen. Kris is een lieve, warme, meelevende vrouw én een uitstekende luisteraar. Dankzij haar is mijn groeiproces van “Aha, ik heb autisme” via “Tedju, ik heb autisme” tot het aanvaardende “OK, ik heb autisme” gekomen, wat me veel innerlijke rust geeft. Ik leer elke sessie veel bij en begrijp mezelf en mijn plaats in deze bizarre wereld nu veel beter. Ik ben zeer dankbaar dat zij mij op mijn pad van groei vergezelt.”
- Carl Billen


"Het is niet gemakkelijk om een goede coach te vinden. Er zijn zoveel wannabe’s en pseudo’s die zelf stijf staan van de problemen en er maar een beetje lukraak op los doen. Kris is uit het goede hout gesneden. Een goed hart en een stevige persoonlijkheid die de coachingtechnieken goed beheerst. Met stip aanbevolen."
- Marc Vermeulen, docent.


"Na een inleiding over zichzelf, waaruit bleek dat ze veel praktijkervaring had, zowel op familiaal als professioneel vlak, gaf Kris De Groot die avond een lezing over autisme. Deze uiteenzetting ging nooit vervelen dankzij de duidelijke en enthousiaste spreekster die verschillende theoretische aspecten van de stoornis rijkelijk voorzag van voorbeelden uit haar gezin en privépraktijk. Een leerrijke en soms zelfs aangrijpende avond!"
- Eveline Potters, bibliothecaris Ekeren